Motorbox - Fiat Ducato bontó - Pécel, Maglódi u. 40. Motorbox telefonszáma  +36 (70) 296-2794                        vagy                         Motorbox telefonszáma  +36 (20) 240-3441

Motorbox Ducato alkatrészek a Facebookon Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato parts for sale - English version Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato Teile - auf Deutsch

 

Kémfotók a 2014-es Ducato kisteherautóról

Szokatlan külsőbe burkolt kisteherautó tűnt fel az egyik olasz főúton. A képeken látható jármű nagy valószínűséggel egy tesztkört futó Fiat Ducato.

Közúti vezetés közben kapták lencsevégre a Fiat Ducato még fejlesztés alatt lévő új generációjának tesztautóját. Az alaposan leálcázott dobozos Ducato az inautonews információi szerint a népszerű európai kishaszongépjármű  2014-es változata. A lenti képek a jövő évre várt Fiat Ducato első kémfotói.

2014-es Ducato tesztvezetés kémfotó

Ahogy látható, a Fiat kisteherautó minden oldalára "álcaruhát" helyeztek, így elég nehéz kiszúrni milyen változtatások, alkatrész módosítások várhatók a dobozos, platós, személyszállító és lakóautó változatokhoz is alapmodellként használt Ducaton. A képek alapján annyi feltételezhető, hogy az első lámpák, a hűtőrács és a lökhárító az eddigiektől eltérő lesz. Ami viszont biztos, az új generáció tagjai a Fiat márkanév mellett továbbra is láthatók lesznek a Citroën Jumper, Peugeot Boxer, valamint új szereplőként a Ram ProMaster logójával.

Ducato 2014 tesztkör


 

Kategoria: