Motorbox - Fiat Ducato bontó - Pécel, Maglódi u. 40. Motorbox telefonszáma  +36 (70) 296-2794  Motorbox telefonszáma  +36 (20) 240-3441

Motorbox Ducato alkatrészek a Facebookon Ducato, Boxer, Jumper bontó a Google+on Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato parts for sale - English version Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato Teile - auf Deutsch

 

Motorbox - Ducato, Boxer és Jumper bontó bemutatása

Vállalkozásunk 2005-ben alakult, hogy hazánkban és a környező országokban legelterjedtebb kisteherautók, a Citroen Jumper, Fiat Ducato és a Peugeot Boxer alkatrészellátását és javítását biztosítsa, valamint megoldja a típus ismeretlenségből adódó problémákat. (Pl."két fajtával szerelték holnapra tudom rendelni, ha nem az, akkor visszaküldjük és a másikat rendeljük meg!"- vagyis másoknál napokkal tolódhat a vásárlás! Ismerős, ugye?)

Mára már kijelenthetjük, hogy alkatrészraktárunk fejlettebb, mint a gyári kereskedőké! Bontott alkatrészből próbáljuk a lehető legjobb minőséget biztosítani, hiszen sok alkatrészforrásunk 0 kilométeres tesztautó.

Valljuk, hogy az Ön furgonja minél többet dolgozik, mi annál jobbak vagyunk és minél jobbak vagyunk, az Ön furgonja annál többet dolgozik!

Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlődést, vevői igények lehető legjobb kielégítését. Ezt a törekvést ügyfeleink vásárlással és szolgáltatásaink igénybevételével hálálják meg, amit ezúton is köszönünk nekik!

Kapcsolatban vagyunk, ill. partnerünk több külföldi Fiat bontó, Peugeot bontó, Citroen bontó, valamint számos hazai Ducato bontó, Boxer bontó, Jumper bontó.

Péceli szaküzletünkben Fiat Ducatohoz, Peugeot Boxerhez és Citroen Jumperhez bontott, bevizsgált és felújított, új gyári és utángyártott alkatrészekkel, kihagyhatatlan ajánlatokkal és megbízható, bizonyított szakértelemmel várunk minden kedves vásárlót.

 

Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroen Jumper alkatrészek

 

A WEBHELY ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATAI:
Név: Láda Tamás
Székhely: 2119 Pécel, Szőlőhegy u. 35.
Telephely: 2119 Pécel, Maglódi út 40.
Adószám: 64502270-2-42
Nytsz.: 9667877

A WEBHELY TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA:
A weboldal tárhelyszolgáltatója a MediaCenter Hungary Kft.
(székhely: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6, telefon: 76 / 575-023, e-mail: mediacenter[@]mediacenter[.]hu ).