Motorbox - Fiat Ducato bontó - Pécel, Maglódi u. 40. Motorbox telefonszáma  +36 (70) 296-2794  Motorbox telefonszáma  +36 (20) 240-3441

Motorbox Ducato alkatrészek a Facebookon Ducato, Boxer, Jumper bontó a Google+on Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato parts for sale - English version Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato Teile - auf Deutsch

 

Hírek

Ezen az oldalon Ducatoval, Boxerrel és Jumperrel kapcsolatos híreket, leírásokat olvashat majd. Kisteherautó szerelési tippeket, javítási útmutatót és kézikönyvet fogunk közzétenni, hogy ezzel is segítsünk a vásárlóinknak. A Motorboxban bontott és új alkatrészből próbáljuk a lehető legjobb minőséget elérni. Legyen az váltó, motor, ajtó, ablaküveg, szélvédő, hamutartó, gyújtáskapcsoló, ajtózár, zárütköző, tolóajtó kilincs, villás zár, ülés, vagy feszítőgörgő, vagy bármi amire szüksége van.

Újabb képek a 2014-es Boxer / Jumper / Ducato generációról

A feltételezések szerint a FIAT-PSA gyártotta kishaszongépjárművek újabb generációit alkotják a képeken látható Fiat Ducato és Citroen Jumper modellek.

Kémfotók a 2014-es Ducato kisteherautóról

Szokatlan külsőbe burkolt kisteherautó tűnt fel az egyik olasz főúton. A képeken látható jármű nagy valószínűséggel egy tesztkört futó Fiat Ducato.

Tovább erősíti kishaszongépjármű vonalát a FIAT

700 millió eurót meghaladó nagyságú fejlesztési folyamatot indít el a Fiat vállalat az olaszországi Sevel gyárnál.

Új alkatrész teszi biztonságosabbá a Ducato modelljeit

A FIAT vállalat június eleji hírei között olvasható egy a Fiat Ducato jövőbeli modelljeit érintő információ is, miszerint a népszerű kishaszongépjármű új típusait olyan elektronikai rendszerrel látják el, amely az autó menet közbeni stabilitását javítja.

Ismét a Fiat Ducatoé a Flotta-díj

A német Autoflotte Online éves közönségszavazásán a Fiat vállalat kishaszongépjárműve nyerte a 2013-as import Flotta-díjat. A típus a használt járművek között is őrzi népszerűségét.

Fiat, Peugeot és Citroen alkatrészek: emblémák

Ez is alkatrész téma: Fiat, Peugeot és Citroën embléma történelem képekben.

Ducato, Boxer és Jumper közösségi oldalaink

Elkészültek a közösségi oldalaink.

Péntek 13: nem rossz nap az autózásra

Az ADAC rendszerint komoly adathalmazokkal bombázza a sajtó képviselőit: üzemanyagár-változások, jármű és alkatrész meghibásodási százalékok, gyermekülés-tesztek, szervizportrék és a többi. De időnként ők is elengedik a gyeplőt, és ha nem is vicces, de bulváros oldalról szemlélik a világot.

Citroën, Peugeot a villanyautó-eladások élén

Az idei lehet az áttörés éve az elektromos autók európai forgalmazásában – de az biztos, hogy 2011 egyetlen, pontosabban kettő e-autó éve volt. Hogy a harmadikat, a mindkettőjük alapját adó Mitsubishi i-Mievet miért nem vették ide, annak vélhetően a licensz-szerződésben foglalt okai vannak, de ez a hír szempontjából annyira nem is fontos, hiszen ez a két modell így is csaknem az egyharmadát kiteszi az óvilág villamos jármű eladásainak.

Feliratkozás RSS - Hírek csatornájára