Motorbox - Fiat Ducato bontó - Pécel, Maglódi u. 40. Motorbox telefonszáma  +36 (70) 296-2794  Motorbox telefonszáma  +36 (20) 240-3441

Motorbox Ducato alkatrészek a Facebookon Ducato, Boxer, Jumper bontó a Google+on Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato parts for sale - English version Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato Teile - auf Deutsch

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a katalógusban szereplő termékek a képen látható összeállításban, színben csak a készlet erejéig szerepelnek folyamatos kínálatunkban, és ideiglenes készlethiány bármikor előfordulhat!

motor és motoralkatrész

Fiat Ducato, Citroen Jumper és Peugeot Boxer komplett motorok és motoralkatrészek: forgattyústengely, tárcsák, tömítés, szimering, főtengely alkatrészek, hajtókar, hengerfej alkatrészek, kompresszor javítókészlet, szívócső és olajcső, olajpumpa és olajszivattyú alkatrészek, turbo, vezérmű és más motor egységek.

Ducato töltőnyomás érzékelő - MAP szenzor

Boxer, Jumper és Fiat Ducato 2.3 és 3.0 haszongépjárművek szenzor alkatrésze, Bosch töltőnyomás (manifold absolute pressure) érzékelő, MAP szenzor.

Fiat Ducato 2.3 fojtószelepház

Új alkatrész a 2.3-as motorral szerelt Fiat Ducato haszongépjárművekhez: Ducato 2.3 fojtószelepház.

Fiat Ducato szelepfedél-tömítés

Gyári illetve utángyártott új Ducato tömítés alkatrész, amely 2.0 és 2.2 literes motorral szerelt Citroen Jumper, Peugeot Boxer kishaszongépjárművekhez is használható.

Ducato 2.8 turbo

Citroen Jumper és Peugeot Boxer 2.8 HDi és Ducato 2.8 idTD turbó alkatrész.

Jumper és Boxer főtengely ékszíjtárcsa

Főtengely szíjtárcsa - 2006 utáni Fiat Ducato, Citroen Jumper és Peugeot Boxer kisteherautó alkatrész.

Citroen Jumper, Peugeot Boxer bordásszíj fedél

Gyári Boxer és Jumper alkatrész - bordásszíj borítás, műanyag fedél.

Peugeot Boxer vezérlés-szettek

Gyári új vezérlés-készlet Fiat Ducato, Citroen Jumper és Peugeot Boxer furgonokhoz.

Fiat Ducato önindító

Fiat Ducato alkatrész: gyári új önindító, mindenféle Boxer, Jumper és Ducato típushoz.

Fiat Ducato feszítőgörgő

Bontott motoralkatrész Fiat Ducato kisteherautóba: feszítőgörgő a szíjhajtáshoz. Igény esetén új kivitelben vagy egy teljes készlet részeként is rendelhető alkatrész, amely Citroen Jumper és Peugeot Boxer járművekbe is beszerelhető.

Fiat Ducato Jumper Boxer komplett motor

Jumper, Boxer és Ducato haszonjárművekhez gyakran keresett alkatrész a hozzájuk tartozó komplett motor. Termékeink listájában a következő típusokhoz található motorblokk és hengerfej összetételű motor.

Feliratkozás RSS - motor és motoralkatrész csatornájára