Motorbox - Fiat Ducato bontó - Pécel, Maglódi u. 40. Motorbox telefonszáma  +36 (70) 296-2794                        vagy                         Motorbox telefonszáma  +36 (20) 240-3441

Motorbox Ducato alkatrészek a Facebookon Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato parts for sale - English version Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato Teile - auf Deutsch

 

Ismét a Fiat Ducatoé a Flotta-díj

Ahogy az Autoflotte német online autós magazin híréből kiderült, a webmagazin közel 6400 szavazat alapján ismét összeállította a kisteherautókat is rangsoroló listáját. Az olvasók szavazatai szerint a 3,5 tonnás kategória legnépszerűbb import haszongépjárműve a Fiat Professional által forgalmazott Fiat Ducato, amit a második és harmadik helyen az olasz vállalat érdekeltségi körébe tartozó PSA gyártotta Peugeot Boxer és Citroën Jumper követett.

A Fiat Ducato ezzel a győzelemmFiat Ducatoel 2002 óta őrzi veretlenségét a németek flotta-népszerűségi felmérésein.


Fentiekhez kapcsolódó érdekesség, hogy a németországi használtautó nyilvántartási adatok alapján a több ezer kilométert futott kategóriáknál a Peugeot Boxer és a Fiat Ducato is dobogóra került, ami a német gyártóvállalatok modelljeinek belföldi erősségét ismerve komoly eredménynek számít. A maximum 50.000 kilométert futott autók sorában a Boxer harmadik, az 50.000 és 100.000 kilométer közötti megtett utat számláló kishaszongépjárművek listáján pedig a Ducato ért el hasonló helyezést.

Az alkatrész kérdés tekintetében import kisteherautóknál szintén a Ducato modellek megbízhatóságát erősítik az osztrák és német felmérések alapján készült rangsorok.

Kategoria: