Motorbox - Fiat Ducato bontó - Pécel, Maglódi u. 40. Motorbox telefonszáma  +36 (70) 296-2794                        vagy                         Motorbox telefonszáma  +36 (20) 240-3441

Motorbox Ducato alkatrészek a Facebookon Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato parts for sale - English version Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato Teile - auf Deutsch

 

Újabb képek a 2014-es Boxer / Jumper / Ducato generációról

A feltételezések szerint a FIAT-PSA gyártotta kishaszongépjárművek újabb generációit alkotják a képeken látható Fiat Ducato és Citroën Jumper modellek.

Ahogy a nyár közepén megjelent hírünkben olvasható, a Fiat Ducato család új változatát már közúti forgalomban is tesztelték. A külföldi autós fórumokon nemrégiben közzétett képek alapján az új modellek az amerikai piacon idén debütált RAM Promastertől is kölcsönöznek néhány formai elemet.

Fiat Ducato (2014-es vagy 2015-ös) facelift modell

Pontos adatok hiányában még szintén csak feltételezés az új facelift-es Ducato járművek megjelenési ideje, de a képeket bemutató WorldCarFans cikke alapján talán 2015-től már találkozhatunk velük a közutakon.

Citroen Jumper  (2014/2015) facelift-es modell

A fotókat nézve a főbb karosszériaváltozások a még mindig jól álcázott Ducato elejét érintik, illetve egy másik kép szerint kisebb mértékben a hátsó lámpát is módosítják. A főbb alkatrészeket érintő módosításokról viszont továbbra sincs információnk.

Peugeot Boxer új 2014-es facelift verzió

 

(forrás: worldcarfans)

Kategoria: