Motorbox - Fiat Ducato bontó - Pécel, Maglódi u. 40. Motorbox telefonszáma  +36 (70) 296-2794  Motorbox telefonszáma  +36 (20) 240-3441

Motorbox Ducato alkatrészek a Facebookon Ducato, Boxer, Jumper bontó a Google+on Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato parts for sale - English version Motorbox - Boxer, Jumper, Ducato Teile - auf Deutsch

 

Fiat Ducato képek

A Ducato öt generációja az elmúlt három évtized során számtalan vállalkozásnak volt elválaszthatatlan társa a sikerben. Mindig is népszerű volt a legkülönfélébb gazdasági szektorok (kézművesipar, kereskedelem, építőipar, mezőgazdaság, karbantartás, szolgáltatások) független szereplőinek körében; a nagy flották vásárlói számára (a privát és közszférában); mint különféle lakóautók és kirándulójárművek kiindulási alapja; vagy mint speciális céljármű (mentőautó, kisbusz, iskolabusz, platós kisteherautó, hűtőkocsi, stb).

A Ducatót „üzletre tervezték", sikerének titka pedig azon képessége, hogy mindig kész volt megváltozni, és az ügyfelek konkrét elvárásaihoz igazodni.

Az új Ducato továbbra is kiemelkedik a mezőnyből, köszönhetően egyedi formájának és kiegyensúlyozott arányainak. Erőteljes, dinamikus formaterve magabiztos személyiségről tanúskodik, kiválóan eltalálva az optimális egyensúlyt az esztétikum és a praktikum között.

Ducato, Boxer, Jumper bontott, bevizsgált és felújított, új, utángyártott és gyári alkatrészek nagy választékban. Motorbox alkatrészkereskedés.

További galériáink: Peugeot Boxer képek, Citroen Jumper képek.